GOED NIEUWS

Training Buitengewoon Energiek weer van start op 1 april 2021.

We zijn blij dat de regels weer wat ruimte geven zodat we weer kunnen starten met onze training. Op 1 april gaan we dus met frisse, hernieuwde energie los. Je bent van harte welkom,  

Huh een training, het is toch corona-tijd?
Dat klopt, we zitten inderdaad in coronatijd. Gelukkig mogen trainingsinstellingen doorgaan met praktijktrainingen. Er zijn wel wat voorwaarden, maar daarbinnen kunnen we, gelukkig, weer starten.

Omdat deze tijd veel van mensen vraagt, is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat is een van de redenen waarom wij denken dat het, binnen de soms verwarrende regelgeving, goed is om dit weer aan te bieden. In de training geven we dan ook uitgebreid aandacht aan hoe je bijv. omgaat met gevoelens van stress, spanning en onzekerheid. En hoe jij je staande kunt houden wanneer er veel op je afkomt.

Dat doen we vooral fysiek (daarom is het ook een praktijktraining 😊). We gaan door middel van oefeningen aan het werk met jouw energie. Je krijgt zicht op waar en hoe die weglekt en hoe jij hier weer regie op krijgt.  

Maar hoeven jullie dan geen rekening te houden met corona?
Jazeker wel, en dat doen we ook. De groep is klein zodat we onderling voldoende afstand kunnen houden. We doen een gezondheidscheck bij iedereen en uiteraard vragen we iedereen om niet te komen wanneer dat niet verantwoord is. 

Oké, en hoe ziet die training er dan uit?
In de training ga je vooral met je lijf aan het werk.  Toch is het écht wat anders dan sporten. Centraal staat steeds hoe jij je lijf, je gedrag en je gedachten kunt verbinden. Zo leer je hoe je de (subtiele) signalen van je lijf kunt herkennen en interpreteren. Per dagdeel gaan we aan de hand van een specifiek thema aan het werk. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld ontspanning,  loslaten, grenzen en kracht. Maar ook onderwerpen als adem, kwetsbaarheid, contact en openheid komen aan de orde. Door alle thema’s heen geven we vooral veel aandacht aan je energieniveau, waar dit bij jou blokkeert en hoe jij je energie kunt laten stromen.    

De training is opgebouwd uit inzichten, ervaringen en oefeningen uit de therapie, psychologie en sport. De training doen we (zoveel als mogelijk) buiten op onze locatie in Emmeloord.  

Wil je kennis maken en ervaren of deze training iets voor je is? Meld je dan aan voor de starttraining op 1 april. Na deze ochtend kun je vrijblijvend beslissen of je de volledige training gaat volgen of niet.

Meer informatie over de training en aanmelden vind je Praktijk Reflaction - Vindt rust met training Buitengewoon Energiek hier.

 

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie