Zelfverzekerd

12 jaar lang was ik op mijn werk onzeker, kon ik mijn mening niet overbrengen, was ik op de achtergrond in vergaderingen. Ik had de hoop op verandering opgegeven totdat ik (via een workshop) bij Reflaction belandde. We hebben met name gebeurtenissen uit het verleden onder handen genomen, die allemaal bij droegen aan mijn gedrag op de werkvloer. Wat fijn om te merken dat ik na een aantal sessies al verandering ervaarde. En dit eindigde bij de complimenten van mijn leidinggevende over mijn houding en daadkracht. Nooit gedacht, maar heel, heel erg blij mee. 

Rogier heeft een vriendelijke, doortastende, respectvolle en deskundige houding. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Sanne

Miranda

Eerder heb ik al hulp gezocht, maar dat had helaas niet het gewenste effect voor mij.
Ik ben zelf gaan zoeken op internet in een emotionele bui want ik vroeg me steeds af “waarom voel ik mij toch niet gelukkiger?”.
Ik kwam al gauw op de site van Reflaction, en de tekst die ik daar las raakte mij zo, ik heb meteen gemaild.

Lees meer

Carina

"Ik had nooit anders gedaan; mezelf verstoppen, omdat ik niet de moeite waard was, vond ik zelf.
Mezelf accepteren, dat was moeilijk.
Rogier gaf me inzichten waarmee alles in een ander daglicht kwam te staan. Veel stof tot nadenken, wat ik heel prettig vond!
En weer leren om echt te voelen.
Ik ben er nog niet, maar ik weet en ik voel het nu ook: ik hoef me niet langer te verstoppen, ik ben een mooi mens, met al mijn leuke en minder leuke kanten!"

Ik leer stapje voor stapje wie ik ben.

‘Waar ben ik aan begonnen?’

Soms weet je gewoon dat er nog dingen zijn die aangepakt moeten worden in je leven. Ik wist van mijzelf dat ik een zeer gevoelig type ben en dat ik snel de last van een ander op me neem, emoties kunnen snel hevig zijn bij mij. Toen ik aan de gesprekken begon bij Rogier wist ik verder niet goed wat het met me zou gaan doen. Tijdens dit proces heb ik een aantal keren gedacht ‘waar ben ik aan begonnen?’.

Lees meer
  • 1
  • 2

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 


Reflaction maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie