Meer vrijheid

Ik ben heel dankbaar dat ik in therapie ben gegaan bij Rogier. Mijn valkuil is dat ik te veel overdenk en veel voel, maar daar geen ruimte voor gaf. Rogier laat mij bewust worden van wie ik ben en wat ik zeg. En daardoor vraagt hij regelmatig als ik aan het praten ben ineens: En wat voel je nou? En waar in je lichaam voel je dat? En is het een licht of juist een zwaar gevoel? Bam!

Ik heb al veel stappen gezet in persoonlijke ontwikkelingen, van trainingen tot coaches en psychologen. Bij Rogier is het de eerste keer dat ik heel diep ben gegaan en veel heb geleerd over mijzelf, mijn familiesysteem en m’n ware gevoelens daarbij. Dit heeft me veel inzicht gegeven, waardoor ik beter begrijp waar ik vandaan kom en met meer compassie kan kijken naar mijn verleden.

Ik heb geleerd om beter te voelen. Daarnaast heb ik ook geleerd om dingen te accepteren, die ik niet wilde accepteren. En door het wel te omarmen kwam er meer vrijheid. Ook heb ik ingezien dat dingen die ik normaal vond, eigenlijk helemaal niet normaal waren.

Ik ben heel blij met Rogier, ondanks dat hij ook soms super irritant is met al zijn vragen. Maar dan weet ik al, hij heeft gelijk. Rogier is relaxt en positief confronterend. Ik voel me echt gezien bij hem.

Voel je dat je vastzit, dat je iets op te lossen hebt en vind je het spannend? Begrijp ik. Maar neem die stap, neem contact op met Rogier. En ervaar al bij de intake, hoe Rogier werkt en wat alleen de intake je op kan leveren. Gewoon doen.

Pieter

Meer zelfinzicht. Meer rust!

De sessies bij Rogier geven mij veel begrip in hoe ik werk als persoon. Dit helpt enorm om dingen waar ik tegen aan loop te begrijpen, aan te pakken en hier verder in te komen. Juist door die pijnpunten onder goede begeleiding aan te pakken ervaar ik dat ik daar persoonlijk in groei.

Ik ervaar meer zelfinzicht en meer rust om vanuit te leven en mijn keuzes te maken.

F.

Ik gun dit iedereen.

Dankbaar om in contact naar de pijnlijkste plekken in mij te gaan. Met de aandacht, de rust, deskundigheid en respectvolle manier van werken van Rogier kom ik steeds een stap(je) verder.  Het geeft mij helderheid e inzicht en ik kom meer en meer in mijn kracht. Naast hele moeilijke momenten tijdens en na deze gesprekken, vind ik het keer na keer een cadeau om op deze plaats hierover te praten en te ervaren wat dit met me doet.   

Rogier, jouw enorme ervaring en kennis geven veel vertrouwen. Fijn!

'Toen ik zo veel verdriet en verlies op mijn pad kreeg, heb ik een kennismakingsgesprek aangevraagd bij Rogier, meteen voelde dit goed. Ik gun dit een ieder '

Willeke

Aanvaarden van verlies

Door diverse omstandigheden zat ik niet goed in mijn vel. Ik kon zelf precies uitleggen waar dit door kwam, maar het lukte niet om verder te komen; ik had steeds minder energie en kon minder genieten. 

Hierdoor besloten een gesprek aan te vragen bij Rogier. Ik was geneigd vooral stil te staan bij wat er zich feitelijk allemaal had afgespeeld en welke gedachten ik hierover had. Rogier leerde mij onder andere om stil te staan bij mijn lijf. Ook om mijn situatie in de context te leren plaatsen van wie ik ben en waar ik vandaan kom. Waarom doe ik zoals ik doe en waar ligt mijn behoefte eigenlijk?

Dit heeft me geholpen om te rouwen om mijn verlies. Daarnaast heb ik geleerd om de situatie meer te aanvaarden zoals hij nu is. Dit gaat met vallen en opstaan. Door deze waardevolle gesprekken ben ik beter in mijn vel komen te zitten.

Wat fijn is dat!

Femke

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie