Burn out

Een burn-out is misschien wel het meest bekende voorbeeld van een probleem met fysieke én mentale kanten. Je bent moe, voelt je gespannen, onrustig, piekert veel en kunt je moeilijk concentreren. Ook kan het zijn dat je regelmatig last hebt van hoofdpijn, slapeloosheid, druk op je borst of emotionele buien. Je voelt eigenlijk nog maar één ding ‘Ik wil rust!’.

Rust is inderdaad belangrijk voor herstel van een burn-out. Maar rust alleen is vaak niet genoeg. Voor duurzaam herstel is het belangrijk om ook de oorzaak van het probleem op te lossen. Binnen Reflaction help ik je om fysiek én mentaal te herstellen en rust te vinden. Omdat je werkt vanuit de kern van het probleem, vind jij weer structureel ruimte in je hoofd en rust in je lijf!

Aanpak

De aanpak bestaat uit aandacht voor herstel van je klachten, zowel fysiek als mentaal. Je ontdekt de de oorzaak van het probleem en leert hoe je dit anders aan kunt pakken. Dit doen we door aandacht te geven aan je gedrag, je gedachten én je gevoelens. Zowel fysiek als mentaal.

Op die manier leer jij hoe je (weer) energie krijgt en je weer ontspannen kunt voelen.

Ik wil graag meer informatie de werkwijze en de kosten

Ik wil graag een kennismakingsgesprek plannen

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie