Lichamelijke klachten

Er kunnen in je leven klachten zijn zonder een duidelijke oorzaak. Je hebt steeds pijn of je bent steeds moe, zonder dat er een medische verklaring te vinden is. Ook de artsen lijken je geen antwoorden te kunnen geven. Door die klachten kun je niet meer doen wat je eigenlijk graag zou willen. Al met al wordt je er eigenlijk gewoon ook best onzeker van.

Ook zonder medische oorzaak is er meestal best wat aan je klachten te doen. Reflaction heeft een bijzondere aanpak ontwikkeld voor deze zgn. onbegrepen klachten (SOLK). Daarin krijg je veel meer inzicht in de signalen van je lichaam en de (mogelijke) oorzaken van je pijn of spanning. Hierdoor kun jij je beter ontspannen en kunnen je klachten sterk verminderen.

Je kunt ook leren om, met de klachten, toch balans en rust te vinden in je leven.

Aanpak

De aanpak bestaat uit een combinatie van gesprekken en fysieke oefeningen. Het uitgangspunt is dat je lijf reageert op situaties van spanningen en emoties. Dat gebeurt altijd en bij iedereen, maar vaak automatisch en onbewust. Wanneer je leert hoe dit bij jouw werkt en hoe je daarmee om kunt gaan kun jij je beter ontspannen. Je krijgt meer grip op je energiehuishouding.

De benadering is dan ook niet zozeer medisch gericht, maar veel meer gebaseerd op wat mentale en/of emotionele spanningen met jou en met je lichaam doen.

Ik wil graag meer informatie de werkwijze en de kosten

Ik wil graag een kennismakingsgesprek plannen

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie