Relatietherapie

Wanneer een relatie lekker loopt dan voel je dat. Je bent allebei ontspannen, de communicatie loopt soepel en je bent gewoon jezelf.

Maar de meeste relaties kennen ook momenten dat het even minder gaat. De verbinding die vanzelfsprekend leek, is dan weg. Je raakt sneller geïrriteerd en krijgt ruzie over de kleinste dingen. En hoewel je samen bent, voel jij je steeds vaker alleen. Het lijkt wel alsof jullie steeds in dezelfde cirkel rondlopen en jullie komen er niet uit.

Dan kan het goed zijn om hier hulp bij te zoeken. Binnen Reflaction bied ik deze hulp. Ondersteuning om weer in verbinding te komen met elkaar. Om de liefde weer terug te vinden of te verdiepen. Of om de problemen die jullie hebben (gehad) een plek te geven zodat je weer verder kunt.

Aanpak en EFT

De aanpak van relatietherapie is grotendeels gebaseerd op de zgn. EFT (Emotionally Focused Therapy). Dat is momenteel de best onderzochte vorm van relatietherapie en bewezen effectief.

De basis van die therapievorm is het belang en de waarde om je emotioneel aan elkaar te kunnen verbinden. Dat klinkt natuurlijk mooi, maar is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In relatietherapie ontrafel je reden dat die niet altijd lukt. Je leert hoe jullie je weer aan elkaar kunnen verbinden met ruimte voor je eigenheid.

Ik wil graag meer informatie de werkwijze en de kosten

Ik wil graag een kennismakingsgesprek plannen

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 


Reflaction maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie