Somberheid of depressie

Je staande houden in somberheid of depressie

Soms gaat het niet meer. Je voelt je moe, somber of lusteloos en op de één of andere manier lukt het je niet meer om in beweging te komen. Je ploegt je misschien nog wel door de dag, maar haalt nergens meer energie of voldoening uit. En je betrapt jezelf steeds vaker op de vraag “waar doe ik het allemaal eigenlijk nog voor?”.

Wanneer jij je daarin herkent dan is het goed om hulp te zoeken. Bij Reflaction kan ik je helpen met je gevoelens van somberheid of depressie. Ook als die gevoelens regelmatig terugkomen. En ook als je hier al eerder hulp voor hebt gehad, ben je van harte welkom.

Vrijblijvend contact opnemen

Waar doe ik het nog voor?

Somberheid of depressieve gevoelens zijn zwaar. Zeker als ze al lang bij je zijn of steeds terugkomen. Misschien vertelt je omgeving je dat je ‘gewoon weer eens wat moet gaan ondernemen’. Misschien vertel jij jezelf dat ook wel eens, dat je gewoon door moet zetten en je niet zo aan moet stellen. Maar dat is precies het probleem. Juist dat lukt niet. En als het wel lukt, dan voel jij je nog steeds niet beter. Alsof je nergens meer voldoening uit haalt. Alsof je geen perspectief meer ziet. En, hoewel er misschien best nog mooie dingen zijn, voelt jouw leven vaak zwaar en leeg. En alleen.

Aandacht geven aan je somberheid

Gevoelens van depressie of somberheid kunnen allerlei oorzaken hebben. Soms weet je die, maar vaak ook niet. In mijn aanpak verkennen we hoe dit bij jou is en (vooral) hoe je daar in jouw situatie iets aan kunt doen. We kijken naar wat jouw leven zo zwaar maakt en hoe je weer wat verlichting kunt vinden en voelen.

Op zoek naar levenslust

Met therapie gaan we op zoek naar hoe jij weer zin in het leven krijgt. Hoe je weer energie kunt vinden en dit kunt laten stromen. We gaan op zoek naar jouw zin in het leven en het terugvinden van jouw levenslust. Zodat jij weer perspectief voelt. En zin. En energie.

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie