Buitengewoon Energiek

REGIE OP JE ENERGIE

Wanneer je niet lekker in je vel zit voel je dit ook in je lijf. Je voelt je leeggezogen, bent onrustig, gejaagd en slaapt slecht. Of je schouders en nek zitten vast, je lijf voelt zwaar en in je hoofd gaat het maar door en door en door en door. Op de een of andere manier lijk je geen energie en geen ontspanning meer te kunnen vinden.

Wanneer je daar vanaf wilt dan is Buitengewoon Energiek iets voor jou.

Buitengewoon energiek is een training van 7 dagdelen waarin je vooral fysiek aan het werk gaat. Je leert hoe je kunt ontspannen, hoe je los kunt laten en hoe jij je kracht of frustraties op een constructieve manier in kunt zetten. Je leert de signalen van lichaam herkennen en interpreteren. Je wordt je veel meer bewust van jezelf. Je ontdekt bijvoorbeeld waar jou energielekken zitten en hoe je (weer) regie krijgt op je eigen rust en energie. Op die manier slaap je weer lekker, voel jij je energiek, kom je tot rust en word je weer 'gewoon jezelf'.

In de training ga je vooral met je lijf aan het werk. Toch is het écht wat anders dan sporten. Centraal staat steeds hoe jij je lijf, je gedrag en je gedachten kunt verbinden. Zo leer je hoe je de (subtiele) signalen van je lijf kunt herkennen en interpreteren. Per dagdeel gaan we aan de hand van een specifiek thema aan het werk. Thema’s die hierbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld ontspanning, loslaten, grenzen en kracht. Maar ook onderwerpen als adem, kwetsbaarheid, contact en openheid komen aan de orde. Door alle thema’s heen geven we vooral veel aandacht aan je energieniveau, waar dit bij jou blokkeert en hoe jij je energie kunt laten stromen.     

De training is opgebouwd uit inzichten, ervaringen en oefeningen uit de therapie, psychologie en sport. De training doen we (zoveel als mogelijk) buiten op onze locatie in Emmeloord.

We werken in kleine groepen. Op die manier houden we het persoonlijk en is er voldoende aandacht voor jou en jouw proces.  

Voor wie?

De training is eigenlijk geschikt voor iedereen die meer regie op zijn/haar eigen energie wil krijgen. Wanneer je last hebt van terugkerende spannings- of vermoeidheidsklachten dan zou ik ook zeker meedoen. 

Verder is deze training ook heel geschikt voor mensen die bezig zijn in een coaching- of therapeutisch traject en daarin merken dat aandacht voor lijf en/of energie belangrijk is.

Als laatste kan deze training je ook zeker helpen wanneer je worstelt met bepaalde chronische klachten en zoekt hoe je daar op een goede manier mee om kunt gaan.

Planning

De training vindt plaats in Emmeloord op de donderdagavond van 19.00 uur – 21.00 uur.

Data 2023: 9 feb, 23 feb, 16 mrt, 30 mrt, 20 apr, 11 mei, 25 mei. 

Kosten: De training kost € 400 voor particulieren.

Wanneer je werkgever betaald of wanneer je deze kosten op kunt voeren als zakelijke kosten dan komt daar nog 21% btw overheen.

Ik meld mij aan voor Buitengewoon Energiek!

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie