Houd me vast

Veel relaties kennen wel periodes dat het even wat minder gaat. Momenten dat je elkaar wat minder goed kunt bereiken. Dat soort patronen kunnen met enige regelmaat terugkeren en op de een of andere manier lukt het niet om daar echt goed en blijvend uit te komen. Als je dat herkent of aandacht wilt geven aan de kwaliteit van je relatie dan is Houd me Vast wellicht wat voor jullie.  

Houd me vast is een tweedaagse training om je (partner)relatie te verbeteren. In de training leer je om meer begrip te krijgen en ruzies te verminderen. Je krijgt zicht op de patronen die jullie hebben ontwikkeld en ontdekt hoe je daar op een andere manier mee om kunt gaan. Hierdoor ontstaat veel meer verbinding en je brengt meer liefde in je relatie.

EFT

Houd me Vast is gebaseerd op de zogenaamde EFT-methodiek. EFT staat voor Emotionally Focused Therapy. Dat is (inmiddels) de best onderzochte vorm van relatietherapie en bewezen effectief. Houd me vast is een training vanuit dit gedachtegoed, zoals ook beschreven is in het gelijknamige boek ‘Houd me vast’ van S. Johnson.

In de training verhelderen we de negatieve interactiepatronen die zijn ontstaan in jullie relatie. Je ontrafelt dit negatieve patroon en krijgt zicht op ieders aandeel daarin. Je oefent in de stappen naar de uitweg en er ontstaat ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar. 

INFORMATIE

Normaliter wordt de training in groepsverband gegeven. Door de situatie rondom corona is dat in deze periode lastig. Gelukkig leent de aanpak van 'houd me vast' zich ook prima om als stel te volgen. We volgen dan gewoon dezelfde stappen als in de training, maar dan niet in groepsverband.    

DATA

Voor een relatietraject 'houd me vast' kun jij je gewoon aanmelden. 

Een eventuele groep start weer zodra er meer duidelijkheid is binnen de coronamaatregelen. 

Ik meld mij aan voor Houd mij vast!

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 


Reflaction maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie