Op verhaal komen

Mini retraite - Op verhaal komen

Soms is het gewoon 'even heel veel'. Door allerlei situaties kun je het gevoel hebben overspoeld te worden. Dat merk je; je hoofd zit vol, je voelt je moe en je staat continu ‘aan’. Je komt in stand ‘overleven’. Een nacht bijslapen is niet meer genoeg om echt tot rust te komen. Je hebt behoefte aan rust en nieuwe energie. Aan oplaadmomenten om dit vol te kunnen houden. Om op verhaal te komen. 

Als je dit kent, dan is het goed om even stil te staan. Een aantal keren per jaar organiseren wij middagen waarin jij op verhaal kunt komen. Een middag waarin je weer bij jezelf komt, stil kunt staan en weer nieuwe ruimte en energie vind. 

Datum:  21 april 2023 van 13.00 uur - 17.00 uur

(wanneer je wilt kun je eventueel voorafgaand en/of aansluitend bij de getijdengebeden in de kerk aanwezig zijn)                    

Locatie:  Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 in Diepenveen

Kosten: 65 euro (incl koffie, thee, sap, gebak)

Ik geef me op voor deze mini retraite van 21 april

 

MEER INFO

Wanneer je geconfronteerd wordt met een situatie die veel van je vraagt, word je opgenomen in een verhaal wat anders gaat dan jij had bedacht. De situatie heeft van jou nodig dat je staande blijft. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk dat er ook ruimte komt voor jou. Voor jouw emoties en energie. Zodat je daarna weer verder kunt!

Bij ‘op verhaal komen’ krijg je daar alle ruimte voor. Ruimte om stil te staan bij jezelf. Wat deze situatie van je vraagt en met je doet. Dat doen we met verschillende werkvormen zoals gesprek, lichaamswerk, ontspanning, stilte e.d. Daarin is er alle ruimte om te delen wat jij wilt delen. Niet voor niets zegt het spreekwoord ‘delen is helen’. 

We houden de groepen relatief klein, zodat er alle ruimte is voor jou en wat jij nodig hebt. Dat doen we op een mooie locatie waar (letterlijk) alle ruimte is.

 

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Jennie Kanis (www.komuitdeknoop.nl) en Rogier Dijkstra. Wij hebben beide een therapiepraktijk waarin we werken met mensen die op een of andere manier ergens tegenaan lopen in het leven. Meer informatie vind je op onze websites.  

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie