Op verhaal komen

Mini retraite - Op verhaal komen

Soms vraagt het leven veel van je. Wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte, overlijden, rouw, spanningen. Of bijvoorbeeld zorgen rondom (een van je) kinderen, je ouders, je partner of je werk. Spanningen en situaties die niet zomaar zijn opgelost en veel van je vragen. Je bent gewoon nodig.  Dat ga je merken; je hoofd zit vol, je voelt je moe en je staat continu ‘aan’. Je komt in stand ‘overleven’. Een nacht bijslapen is niet meer genoeg om echt tot rust te komen. Je hebt behoefte aan rust en nieuwe energie. Aan oplaadmomenten om dit vol te kunnen houden. Om op verhaal te komen. 

Als je dit kent, dan ben je van harte welkom met jouw verhaal. Een aantal keren per jaar organiseren wij middagen waarin jij op verhaal kunt komen. Een middag waarin je weer bij jezelf komt, stil kunt staan en weer nieuwe ruimte en energie vind. 

Datum:  10 febuari 2023 van 14.15 uur - 17.15 uur (inloop v.a. 14.00 uur)                    ….

Locatie:  Buitenplaats Vechterweerd, Koepelallee 13, 7722KT Dalfsen

Kosten: 55 euro (incl koffie, thee, sap, gebak)

Ik geef me op voor deze mini retraite van 18 november

 

MEER INFO

Wanneer je geconfronteerd wordt met een situatie die veel van je vraagt, word je opgenomen in een verhaal wat anders gaat dan jij had bedacht. Je bent gewoon heel hard nodig. Om dat vol te kunnen houden is het belangrijk dat er ook ruimte komt voor jou. Voor jouw emoties en energie. 

Bij ‘op verhaal komen’ krijg je daar alle ruimte voor. Ruimte om stil te staan bij jezelf. Wat deze situatie van je vraagt en met je doet. Dat doen we met verschillende werkvormen zoals gesprek, lichaamswerk, ontspanning, stilte e.d. Daarin is er alle ruimte om te delen wat jij wilt delen. Niet voor niets zegt het spreekwoord ‘delen is helen’. 

We houden de groepen relatief klein, zodat er alle ruimte is voor jou en wat jij nodig hebt. Dat doen we op een mooie locatie waar (letterlijk) alle ruimte is.

 

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn Jennie Kanis (www.komuitdeknoop.nl) en Rogier Dijkstra. Wij hebben beide een therapiepraktijk waarin we werken met mensen die op een of andere manier ergens tegenaan lopen in het leven. Meer informatie vind je op onze websites.  

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 


Reflaction maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie