Seizoensdagen

Seizoensdagen Praktijk Reflaction

In het leven komt er veel op je af. Over het algemeen lukt het je prima om dit bij te houden, maar soms is het wel wat veel. Die onrust om je heen, de onrust in jezelf maakt je soms gejaagd en soms ook moe. Dan heb je behoefte aan rust. Een moment om even stil te staan bij jezelf. Wat jij nodig hebt en wat jij eigenlijk wilt. Als je daar behoefte aan hebt dan zijn de seizoensdagen iets voor jou.

De seizoensdagen zijn 4 dagen per jaar waarin je stil staat bij jezelf. Dit doen we in het ritme van de seizoenen. In die dagen maak je een reis naar binnen. Want (innerlijke) rust vind je, wanneer je aandacht geeft aan wat zich er bij jou van binnen afspeelt. Dat doen we in groepsverband door middel van ontmoeting, oefeningen, lichaamswerk en gesprek. We werken zowel buiten als binnen, zodat je ook de natuur in en aan je eigen lijf ervaart.

Iedere seizoensdag heeft een eigen accent:

Lente

De lente gaat over ontluiken, ontkiemen en groeien. Die dag staat vooral in het teken van jouw energie en hoe je dit kunt laten stromen. Hoe jij je eigen weg zoekt in alles wat er op je afkomt. Hoe jij aandacht kunt geven aan wat er bij jouw van binnen is. En hoe je dit vormgeeft naar buiten toe.

Zomer

De zomer gaat over bloeien en opengaan. Die dag staat vooral in het teken van wat jouw beweegt en wat vraagt om aandacht en groei. Wat er in jou opgeslagen zit en wat (meer) open mag gaan. En misschien gaat het ook een beetje over snoeien.

Herfst 

De herfst gaat over loslaten, over eenvoud en essentie. Die dag staat vooral in het teken van jouw essentie. Hoe jij in alle eenvoud, gewoon jezelf kunt zijn. Over wat je eventueel los mag laten en hoe je voeding vind.

Winter

De winter gaat over rust, stilte en opladen. Die dag staat vooral in het teken van innerlijke rust en hoe jij je eigen energie kunt vasthouden en hoe jij je op kunt laden. Zodat jij jezelf weer mee kunt nemen naar de volgende fase van ontkiemen en bloeien.   

Kosten

De kosten bedragen € 185,00 per persoon per dag.  

Lunch, koffie en thee inbegrepen.
Voor particulieren is dit inclusief 21% BTW. Wanneer je werkgever betaald of wanneer je deze kosten op kunt voeren als zakelijke kosten dan is dit excl. 21% BTW.

Ik geef me op voor deze dag

Aanbieding JAARSEIZOENSDAGENKAART
Als jij je voor een jaar inschrijft voor alle 4 seizoensdagen krijg je 10 % korting.

Planning 2022
Lente – Vrijdag 18 maart 2022
Zomer – Vrijdag 17 juni 2022
Herfst – Vrijdag 16 september 2022
Winter – Vrijdag 25 november 2022

Tijden
We werken op alle seizoensdagen van 9.30 – 16.00 uur.

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 

 

logo rbng
logo nvba
RBCZ logo

Reflaction maakt gebruik van (functionele) cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie