Kosten en vergoedingen

Voor individuele therapie hanteer ik een uurtarief van € 75,00 per uur. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend (en gratis).

Voor relatietherapie hanteer ik een uurtarief van € 90,00 per uur (incl. btw). Ook hiervoor is een kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend (en gratis). 

zorgverzekeraars en Reflaction

Vanuit het lidmaatschap bij het NVPA en mijn erkenning als Registertherapeut BNG® en door aansluiting bij het SCAG vergoeden nagenoeg alle verzekeraars de individuele therapie vanuit een aanvullend pakket (deels). Je kunt hiervoor terecht op de website van het nvpa of op zorgwijzer.
Mocht dit nog onvoldoende duidelijk zijn of tot vragen leiden dan kun je het beste contact zoeken met je eigen zorgverzekeraar.

De werkwijze is dat jij de nota van mij ontvangt en zelf zorgt voor de (tijdige) betaling daarvan. Wanneer je voor vergoeding vanuit de verzekeraar in aanmerking komt, dan volg je de afspraken die zij daarover hanteren. Over het algemeen betekent dit dat jij de nota naar de verzekeraar verstuurt en zij de vergoeding met jou regelen.

Formulieren

Hier vindt je formulieren die gebruikt worden bij je aanmelding. Eventuele PDF reader kan je hier (gratis) downloaden.

Lees meer

Zakelijke gegevens

Vooral voor de vergoedingen van de zorgverzekeraars zijn een aantal gegevens van belang. In principe staan die allemaal op de factuur die je van mij krijgt en voor de volledigheid hierbij nog even allemaal op een rij.

Lees meer

Links

Hier vindt je meer informatie over met wie ik graag samenwerk, de vakverenigingen waar ik mij bij heb aangesloten en meer.

Vakverenigingen


Overige links

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 

Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord