Ik gun dit iedereen.

Dankbaar om in contact naar de pijnlijkste plekken in mij te gaan. Met de aandacht, de rust, deskundigheid en respectvolle manier van werken van Rogier kom ik steeds een stap(je) verder.  Het geeft mij helderheid e inzicht en ik kom meer en meer in mijn kracht. Naast hele moeilijke momenten tijdens en na deze gesprekken, vind ik het keer na keer een cadeau om op deze plaats hierover te praten en te ervaren wat dit met me doet.   

Rogier, jouw enorme ervaring en kennis geven veel vertrouwen. Fijn!

'Toen ik zo veel verdriet en verlies op mijn pad kreeg, heb ik een kennismakingsgesprek aangevraagd bij Rogier, meteen voelde dit goed. Ik gun dit een ieder '

Willeke

Aanvaarden van verlies

Door diverse omstandigheden zat ik niet goed in mijn vel. Ik kon zelf precies uitleggen waar dit door kwam, maar het lukte niet om verder te komen; ik had steeds minder energie en kon minder genieten. 

Hierdoor besloten een gesprek aan te vragen bij Rogier. Ik was geneigd vooral stil te staan bij wat er zich feitelijk allemaal had afgespeeld en welke gedachten ik hierover had. Rogier leerde mij onder andere om stil te staan bij mijn lijf. Ook om mijn situatie in de context te leren plaatsen van wie ik ben en waar ik vandaan kom. Waarom doe ik zoals ik doe en waar ligt mijn behoefte eigenlijk?

Dit heeft me geholpen om te rouwen om mijn verlies. Daarnaast heb ik geleerd om de situatie meer te aanvaarden zoals hij nu is. Dit gaat met vallen en opstaan. Door deze waardevolle gesprekken ben ik beter in mijn vel komen te zitten.

Wat fijn is dat!

Femke

Rust en ontspanning

Rogier creëert een ontspannen sfeer en weet door de juiste vragen te stellen de vinger op de juiste plek te leggen, Soms is dit pijnlijk, maar dat mag ook. Alles is bespreekbaar.

Door de gesprekken worden gedachtepatronen helder. Ik heb veel aan de gesprekken gehad. Het heeft voor mij erg verklarend gewerkt waardoor ik nu rustiger en met minder last, mijn ritme weer op heb gepakt.

Clemens

Familie opstelling

Wat was de familie opstelling een bijzondere, indrukwekkende en mooie ervaring! 

Wat er naar boven kwam had ik ook helemaaaaal niet verwacht. Het was eerst schokkend, verwarrend, en schuddend, maar daarna, was het erg verhelderend. Het heeft zoveel vragen van mij beantwoord, zoveel dingen verklaard, zoals bijvoorbeeld mijn moeite om mensen aan te kijken en mijn neiging om weg te lopen van moeilijke of spannende situaties. 

Ik heb nu eindelijk een bredere, betere zicht op mijn leven. Ook heb ik zelfvertrouwen om keuzes te maken en bewegingen te nemen, want ik weet waar ik sta en ik weet (ongeveer) waar ik naartoe moet en wil. Natuurlijk wordt alles niet in één keer beter met mij, maar ik voel in ieder geval een stuk vertrouwen dat kiezen voor mezelf is oké. En dat voelt fijn! 

Heel erg bedankt dat jullie dit doen 🙏. Ik zou dit aan iedereen gunnen. 

Maris

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 


Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord

Tel.: 06 14946623

info@praktijkreflaction.nl

 


Reflaction maakt gebruik van cookies zodat wij u beter van dienst kunnen zijn op onze website. Meer informatie