Kosten en vergoedingen

Voor individuele therapie hanteer ik een uurtarief van € 75,00 per uur. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend (en gratis).

Voor relatietherapie hanteer ik een uurtarief van € 90,00 per uur (incl. btw). Ook hiervoor is een kennismakingsgesprek altijd vrijblijvend (en gratis). 

zorgverzekeraars en Reflaction

Vanuit het lidmaatschap bij het NVPA en mijn erkenning als Registertherapeut BNG® en door aansluiting bij het SCAG vergoeden nagenoeg alle verzekeraars de individuele therapie vanuit een aanvullend pakket (deels). Je kunt hiervoor terecht op de website van het nvpa of op zorgwijzer.
Mocht dit nog onvoldoende duidelijk zijn of tot vragen leiden dan kun je het beste contact zoeken met je eigen zorgverzekeraar.

De werkwijze is dat jij de nota van mij ontvangt en zelf zorgt voor de (tijdige) betaling daarvan. Wanneer je voor vergoeding vanuit de verzekeraar in aanmerking komt, dan volg je de afspraken die zij daarover hanteren. Over het algemeen betekent dit dat jij de nota naar de verzekeraar verstuurt en zij de vergoeding met jou regelen.

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 

Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord