Therapie

Therapie binnen Reflaction is over het algemeen individueel. Dat betekent dat we samen, 1 op 1, aan het werk gaan met jouw thema’s. Binnen die therapie krijg je veel ruimte in de invulling; het gaat per slot van rekening om jou. In die zin is mijn aanpak altijd maatwerk en toegespitst op jou.

Lees meer

Training

MOODCAMP

Een training waarin je leert ontspannen, loslaten, concentreren en krachtig worden. Een mooie training wanneer je last hebt van spanning, onrust, druk, hyperventilatie, slapeloosheid, (spannings)hoofdpijn of je gewoon steviger wilt voelen.   

Moodcamp is een training van 7 avonden met thema's zoals rust, adem, kracht en loslaten. Je leert hoe jij kunt ontspannen, maar ook hoe jij je kracht of irritatie op een constructieve manier in kunt zetten. Op die manier slaap je weer lekker, kom je tot rust en word je weer 'gewoon jezelf'. Kortom, je leert hoe je op een ontspannen manier krachtig in het leven kan staan.  

We werken vooral fysiek met oefeningen en inzichten uit de (top)sport, therapie, haptonomie en psychologie. Op die manier is een leuke, aansprekende en brede aanpak ontstaan. Met aandacht voor je lijf, je hoofd, je gedrag en wat jouw beweegt.  

20 maart: gratis kennismakingsworkshop.

De training start 20 maart met de gratis kennismakingsavond. Daarna kun je besluiten om je aan te melden. 

Data: 20 maart, 3, 17 apr, 1, 15, 29 mei, 12 juni

Locatie: Deltion College (ingang sportzalen, Obrechtstraat)

Tijd: 20.00 - 21.30 uur

Kosten: € 325

 

Verstand van voelen

In mijn aanpak geef ik expliciet aandacht aan zowel je hoofd als je lichaam; je gedachten en je gevoelens. Naast wat je voelt en denkt, geeft bijvoorbeeld ook je lijf je signalen over je stemming. Soms ben je daar bewust van, vaak ook niet. Je voelt je dan bijvoorbeeld onrustig of gespannen, zonder te weten waarom. Of je voelt je onzeker en bang, terwijl je rationeel best weet dat dit eigenlijk niet nodig is. En toch lukt het je op de een of andere manier niet om dit kwijt te raken.

JPA 20

Mijn aanpak

In mijn aanpak geef ik daarom aandacht aan je manier van doen, je gedachten, je woorden en je gevoelens. Denken gebeurt vooral in je hersenen en voelen doe je vooral met je lichaam. Dat betekent dus dat we praten, ervaren én oefenen. Op die manier geven we aandacht aan jou in al je facetten. Aandacht aan wat er aan de oppervlakte is én wat daaronder zit. Aan wat je laat zien én wat er achter je (zichtbare) gedrag, je gewoontes en je woorden zit. Zodat jij voelt en ervaart wat er gebeurt, waar je vastloopt en hoe je daar beweging in kunt krijgen.

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 

Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord