Relatietherapie

Wanneer een relatie lekker loopt dan voel je dat. Je bent allebei ontspannen, de communicatie loopt soepel en je bent gewoon jezelf. Maar de meeste relaties kennen ook momenten dat het even minder gaat. De verbinding die vanzelfsprekend leek is dan weg. Je raakt sneller ge├»rriteerd en krijgt ruzie over de kleinste dingen. En hoewel je samen bent, voel jij je steeds vaker alleen. Af en toe betrap je jezelf erop dat jij je afvraagt waarom je eigenlijk samen bent. Het lijkt wel alsof jullie steeds in dezelfde cirkel rondloopt en jullie komen er niet uit. 

Dan kan het goed zijn om hier hulp bij te zoeken. Binnen Reflaction bieden we deze hulp. Ondersteuning om weer in verbinding te komen met elkaar. Om de liefde weer terug te vinden of te verdiepen. Of om de problemen die jullie hebben (gehad) een plek te geven zodat je weer verder kunt.

In de relatietherapie werken je aan de patronen die jullie ontwikkeld hebben. En hoe je uit de vicieuze cirkel kunt komen. Je leert hoe jullie de relatie weer op kunnen bouwen en jullie verhouding kunnen verbeteren en verdiepen. Zodat jullie weer samen, jezelf kunnen zijn. 

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 

Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord