Ervaringen van mensen zeggen vaak meer dan mijn eigen verhaal op de site. Daarom hierbij een paar verhalen van mensen die bij mij zijn geweest.

Miranda

Eerder heb ik al hulp gezocht, maar dat had helaas niet het gewenste effect voor mij.
Ik ben zelf gaan zoeken op internet in een emotionele bui want ik vroeg me steeds af “waarom voel ik mij toch niet gelukkiger?”.
Ik kwam al gauw op de site van Reflaction, en de tekst die ik daar las raakte mij zo, ik heb meteen gemaild.

Lees meer

Carina

"Ik had nooit anders gedaan; mezelf verstoppen, omdat ik niet de moeite waard was, vond ik zelf.
Mezelf accepteren, dat was moeilijk.
Rogier gaf me inzichten waarmee alles in een ander daglicht kwam te staan. Veel stof tot nadenken, wat ik heel prettig vond!
En weer leren om echt te voelen.
Ik ben er nog niet, maar ik weet en ik voel het nu ook: ik hoef me niet langer te verstoppen, ik ben een mooi mens, met al mijn leuke en minder leuke kanten!"

Ik leer stapje voor stapje wie ik ben.

‘Waar ben ik aan begonnen?’

Soms weet je gewoon dat er nog dingen zijn die aangepakt moeten worden in je leven. Ik wist van mijzelf dat ik een zeer gevoelig type ben en dat ik snel de last van een ander op me neem, emoties kunnen snel hevig zijn bij mij. Toen ik aan de gesprekken begon bij Rogier wist ik verder niet goed wat het met me zou gaan doen. Tijdens dit proces heb ik een aantal keren gedacht ‘waar ben ik aan begonnen?’.

Lees meer

Ik voel mij gezien en gehoord

Twee jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Rogier. Ik kwam daar omdat ik moeite had met de dood van mijn vader, en ik legde mijzelf een grote druk op in mijn studie. Ik had moeite met keuzes maken, hoe klein soms ook. Een algeheel gevoel van net niet happy zijn overheerste.

Lees meer

Reflaction

Straussplein 5
8031 AE Zwolle

 

Espelerweg 26
8303 HZ Emmeloord